Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hidrolik Breaker Piston Rod Pin Bush

Katerangan pondok:

Palabuhan: Tianjin, Cina

Kapasitas produksi: 500 set / susunan per Bulan
Sarat Pembayaran: T/T
Paket Angkutan: Bungkusan Ékspor Standar
spésifikasi: standar atawa ngaropéa
Mérek dagang: ZY
Asal: Hebei, Cina (Daratan)


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Inpormasi Dasar.

Modél NO.
Alat Pangeboran
Kode HS
8501109190

Émbaran parusahaan
Handan Zhongye Mesin Pabrik Co., Ltd professionally kalibet dina manufaktur rupa palu hidrolik merek jeung suku cadang, kayaning pahat, pigura, piston, sirah hareup jeung deui sirah, jero jeung rungkun luar, rod pin, bolts jeung produk ancillary ngarojong lianna.Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi anu sampurna sareng alat uji.Desain struktur palu runtuyan ZY nyaeta lumrah, bahan baku nyaéta baja kualitas luhur, dilengkepan parabot processing canggih, perlakuan panas exquisite sarta téhnologi grinding.Perusahaan kami komitmen kana pamekaran palu hidrolik, produksi, pamasaran sareng jasa téknis anu aya hubunganana.Perusahaan gaduh langkung ti saratus insinyur mékanis profésional sareng insinyur téknis kelas munggaran.Aranjeunna gaduh téknis sareng pangalaman profésional, pikeun nyayogikeun jasa saatos-jualan anu gancang sareng saé ka konsumén urang.
produk urang geus kaliwatISO9001,SGSjeungCESertipikat.
Produk kami diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika sareng nagara sareng daérah anu sanés.Perusahaan kami ngagaduhan sajumlah agén distribusi di pasar domestik, ogé nyayogikeun suku cadang kualitas pikeun pemutus merek domestik.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushPanjelasan Produk
Handan ZhongYe geus pabrik ngarah Cina sarta éksportir pikeun parabot breaker hidrolik saprak mimiti na, pikeun inpo nu leuwih lengkep, anjeun tiasa didatangan web kami: www.hdzyjx.com , Produk kami kaasup: Hidrolik Breaker Hammer, Pahat, pigura, piston, sirah hareup jeung sirah deui, jero jeung rungkun luar, diafragma (mémbran), nitrogén ngecas kit, Reversing klep, Rod pin jeung saterusna suku cadang séjén.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushFitur & Mangpaat
1. bahan baku dipilih - kualitas luhur tugas beurat ngagem baja tahan
2. Sistim hidrolik-gas, ningkatkeun stabilitas
3.-kualitas luhur jeung bagian maké awét
4. fasilitas manufaktur canggih
5. Énergi tinggi jeung frékuénsi dampak (kinerja tinggi)
6.-kinerja tinggi dioptimalkeun Unit hidrolik
7. pangropéa Low, kirang ngarecahna, lila ngagunakeun hirup
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushKontrol kualitas
Pahat palu breaker hidrolik kami sareng suku cadang anu sanés bakal dipariksa sacara ketat ku staf kualitas profésional sateuacan pangiriman.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushBungkusan & Pangiriman
Paket: packing Standar atanapi sakumaha pamundut customer urang
Pangiriman: 1. waktos pangiriman: Biasana 10-30ays sanggeus mayar ka handap.
2. Urang tiasa ngatur angkutan laut atawa hawa nurutkeun pamundut anjeun ti mana wae port Cina.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushAplikasi & Pangwangunan
Pausahaan urang boga manajemén kualitas ketat, pastikeun palu muterkeun kinerja langgeng, kalawan kakuatan nganiaya punjul, nilai alus teuing pikeun duit, kalawan téhnologi canggih, pikeun minuhan sarat adat.Pausahaan ngahasilkeun palu ti tipe leutik nepi ka tipe badag, kalawan runtuyan euyeub, model lengkep.Palu cocog pikeun ngawangun demolition, jalan rusak, pertambangan, batu rusak jeung tempat konstruksi lianna.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushNaha ZHONGYE
"Kualitas Tinggi, Harga Kompetitif, Palayanan Pertimbangan" mangrupikeun pedoman kami, Milih usas supplier anjeun, anjeun bakal nampi langkung seueur tibatan anu anjeun mayar.

kualitas produk alus teuing
Re: Sampel gratis tiasa diatur ka anjeun, teras anjeun tiasa nyaksian sareng ngabuktikeun ku nyalira.
harga kalapa
Re: Harga kami anjeun nguntungkeun sareng kompetitif, Mudah-mudahan urang tiasa gawé bareng pikeun bisnis jangka panjang!
Waktos sareng balesan profésional pikeun patarosan anjeun
Re: Biasana urang bakal ngawalon ka anjeun ku email dina 5-8 jam, tempo bédana waktu, 24 jam geus cukup!
waktos pangiriman pondok
Re: Sacara umum, waktos pangiriman kami aya dina 30 dinten.

Punten tinggalkeun pesen ka kami pikeun wol batu anu anjeun peryogikeun, kami bakal ngabales anjeun pas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami