Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Pahat pikeun Dyb600 Excavator Breaker Alat Bagian Mesin Konstruksi

Katerangan pondok:

Palabuhan: Tianjin, Cina

Kapasitas produksi: 20000 Potongan / Potongan Per Bulan
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Tipe: Breakerchisel
Aplikasi: Excavator
Sertifikasi: CE, ISO9001: 2000
Kaayaan: Anyar
warna: Sarat Palanggan
Bahan: 40cr, 42CrMo, 45crni4mo


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Inpormasi Dasar.

Modél NO.
DYB600
Waktos jaminan
12 Bulan
Pamakéan
Pertambangan, Metalurgi, Jalan, Kareta api, Pangwangunan, Kapal Sunda
Kualitas
Jaminan Tinggi, Tahan Wear
Tipe Pahat
Tipe ngaganjel, Tipe Moil, Tipe Blunt
OEM / ODM
Bisa ditarima
Pameungpeuk Aplikasi
Sagala Jenis Breaker Hidrolik
Kauntungannana
Daya Tahan Tinggi, Kualitas Pangsaéna
Modél Excavator
Jcb, Volvo, jsb
Excavator cocog
18-26 ton
Beurat
135 kg
Kamampuhan suplai
8000 Potongan Per Bulan
Teu karasa
HRC53-56
Panjangna
1200.1300mm
Mérek dagang
ZY
Paket Angkutan
Dipak dina kebat
Spésifikasi
40-185mm
Asalna
Hebei, Cina
Kode HS
84314999

Hammer Hidrolik Breaker Chisel pikeun excavator
Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part

Panjelasan Produk:

Tipe Tipe Datar (V-ngaganjel jeung H-ngaganjel), Tipe Conical, tipe Moil, tipe Blunt
sareng nampi pesenan OEM, ODM
Ciri Precision tinggi, kuat, umur layanan panjang
Bahan atah 45CrNi4Mokualitas TINGGI-GRADE kualitas pangalusna kami pikeun anjeun

42CrMoA

40Crmo

Tilu sasmita béda pikeun anjeun milih nurutkeun pamundut anjeun

model lumaku SOOSAN,FURUKAWA,NPK,INDECO,MKB,BLT,KRUPP,TOYO,OKADA,

RAMMER SANDVIK,MONTABERT,MIRACLE,ATLASCOPCO,MSB

BARANG GANDA, TOKU, DAEMO, KOMET, HANMA, MSB, HT-TECH,

GENERAL BREAKER,EVERDIGM,SEHAN DAHE,HENYAK,EDT

Waktos pangiriman 5-15 poé pikeun sampel.20-30 poé gawé pikeun urutan masal.
Aplikasi Pertambangan, Metalurgi, Jalan, Kareta api, Pangwangunan, Perbaikan Kapal
Keunggulan Kami pangalaman euyeub: 10 taun pangalaman perlakuan panas.

Sampurna jasa saatos-jualan: Pahat pegat tapi panjang pahat teu leuwih ti 12cm.
Kami bakal masihan anjeun anu énggal. (sanés buatan manusa)

Pamastian kualitas: tiasa nganggo pahat heula, teras mayar.

WILUJENG PANJANG!!!HUBUNGI LANGSUNG

Jenis béda pikeun anjeun milih:
Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part
Merek anu cocog:

Modél breaker hidrolik lumaku
SOOSAN SB-30,SB-35,SB-40,SB-43,SB45,SB50,SB60,SB70,

SB81,SB100,SB121,SB130,SB151

FURUKAWA HB10G, HB15G, HB20G, HB30G, HB40G, HB50G

F1,F2,F3,F4,F5,F6,F9,F12,F19,F22,F27,F35,F45

INDECO MES121/150 MES2500 MES3000 MES3500 MES4000
ATLAS COPCO MB700, MB750, MB800, MB1000, MB1200, MB1500, MB1600, MB1700,

HB2000,HB2200,HB2500,HB3000,HB3600,HB4200

KRUPP HM900/901/902 HM950/960-CS/V HM2200/2500CS/V
MONTABERT BRH250/270 BRH501/570 BRH620 BRH625 SC12 BRV32 BRV43
DAEMO DMB140,DMB140,DMB210,DMB230,DMB300,DMB360,DMB450
NPK H-7X H-10X H-10XB H-12X H-16X H-20X E-210 E-212
EVERDIGM RHB305,RHB313,RHB320,RHB321,RHB323,RHB324,RHB325,RHB326
RAMMER S-23/D-30/BR623 S-24 S-25/BR825 S-26/D-50 E-63/BR2063 E-64/BR2064

E-66/66N/BR2266 E-68/BR2568 G-90/BR3890 G-100/BR4510

Merk séjén: MKB BLT TOKU GENERAL BREAKER TOYO OKADA EDT MSB
HENYAK KEAJAIBAN ganda banteng komet HANMA SEHAN DAHE HT-TECH

acara produk:
KUALITAS ALAT PROFESIONAL munggaran
Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part

Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part
Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part

Parabot produksi

Pikeun ngalakukeun hal-hal anu saé, urang kedah ngasah alatna heula.

Urang sorangan téhnologi produksi canggih tur quipment, nu nyadiakeun jaminan dipercaya pikeun kualitas produk urang pikeun minuhan paménta ti market.We internasional ogé bisa ngarancang, ngamekarkeun jeung pabrik nurutkeun sarat konsumén.

Ngadopsi quench tipe sectional sangkan bor shank wearable sarta teu gampang pegat off

Baja Alloy Husus——- Téhnik Smithing Khusus——— Perlakuan Panas Khusus——— Kinerja Biaya Khusus

Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part

Nyarankeun Produk:
Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part
Perusahaan kami:

parusahaan urang geus ngadegkeun leuwih 10years.With mesin diropéa sarta staffs terampil kami geus disadiakeun stabil produk kualitas luhur ka konsumén sakuliah dunya.

Insinyur anu berpengalaman sareng tim ékspor bakal ngawalon patarosan atanapi email anjeun dina pertama kalina, sareng nyayogikeun jasa profésional ti kunjungan pabrik, mesen pikeun nganteurkeun barang sareng jasa saatos penjualan.

Sareng pahat pemutus hidrolik kami parantos diékspor ka Korea, Vietnam, Uzbékistan, Arab Saudi, Brazil, India, Qatar sareng langkung ti 10 nagara sareng daérah.

Dina waktu nu sarua, urang ogé bisa nyadiakeun profésional dina situs sourcing solusi lamun konsumén asking.This geus nyimpen waktu jeung ongkos maranéhanana.

Wilujeng sumping didatangan pabrik urang iraha wae!!

Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part
Bungkusan & Pangiriman:

Bungkusan 1.Wood / Paper Case Packing, palet, ngajaga pilem, lambar sabuk.
2.OEM packing luyu jeung sarat konsumén '.
Balanja 1.By laut Tinajin port pikeun jumlah badag sabudeureun 15-30days.
2.By Express (DHL, UPS, TNT) pikeun jumlah leutik sabudeureun 3-7days.
pangmayaran 1.Leutik jeung urutan sidang 100% pamayaran pinuh.
Urutan 2.Big ku 30% TT sateuacanna sareng 70% ngalawan bl.

Blunt Type Wedge Type Hydraulic Breaker Hammer Spare Parts Chisel for Dyb600 Excavator Breaker Tools Construction Machinery Part

FAQ:

Inpormasi anu anjeun hoyong terang sateuacan pesenan:

1.Métode pamayaran:

T / T (Transfer Telegraphic) atanapi Western Union atanapi L / C dina tetempoan

2.Waktu nanganan pikeun pesenan

Dumasar kuantitas pesenan, biasana peryogi 25 dinten kanggo produksi.

Ngan 2 atanapi 3 dinten upami urang gaduh saham dina ukuran pamundut anjeun.

3.Cara pangiriman

Sampel urutan: kami nyarankeun Kurir express kawas DHL / UPS / TNT / FEDEX atanapi ku hawa

Urutan bulk: kami nyarankeun ku hawa atawa ku laut.

4.Kontrol kualitas

Simkuring gaduh QC urang sorangan ngalaman.

Bakal aya pamariksaan sareng uji anu ketat pikeun unggal pesenan sateuacan dikirimkeun.

5.Saatos jasa:

1. Tim penjualan kami bakal ngaréspon patarosan anjeun dina 24 jam (Liburan Henteu Kaasup)

2. Rojongan Téknis bakal sadia iraha wae

3. ngagantian Free bakal nyadiakeun sakali gagalna dikonfirmasi disababkeun ku kualitas produk urang

Upami anjeun kabetot dina produk atanapi perusahaan kami, mangga ngahubungi sareng Ivy Zhang.

Kirimkeun wincik patarosan anjeun di handap, teras klik"Kirim" Ayeuna!↓↓↓↓↓↓


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami