Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin Bush

Katrangan singkat:

Pelabuhan: Tianjin, China

Kapasitas produksi: 500 Set / Set Saben Wulan
Syarat-syarat pembayaran: T/T
Paket Transportasi: Packing standar ekspor
Spesifikasi: standar utawa selaras
merek dagang: ZY
Asal: Hebei, China (Daratan)


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Info dhasar.

Model NO.
Alat Pengeboran
Kode HS
8501109190

Informasi Perusahaan
Handan Zhongye Machinery Manufacture Co., Ltd kanthi profesional melu manufaktur macem-macem palu hidrolik merek lan suku cadang, kayata pahat, pigura, piston, sirah ngarep lan sirah mburi, grumbulan njero lan njaba, pin rod, baut lan produk pendukung liyane.Perusahaan kita duwe peralatan produksi lan piranti tes sing sampurna.Desain struktur palu seri ZY cukup, bahan mentah yaiku baja berkualitas tinggi, dilengkapi peralatan pangolahan canggih, perawatan panas sing apik lan teknologi penggilingan.Perusahaan kita setya ngembangake, produksi, pemasaran lan layanan teknis sing gegandhengan.Perusahaan duwe luwih saka satus insinyur mekanik profesional lan insinyur teknis kelas siji.Dheweke duwe teknis lan pengalaman profesional, kanggo nyedhiyakake layanan sawise-sales sing cepet lan apik kanggo para pelanggan.
Produk kita wis lulusISO9001,SGSlanCESertifikat.
Produk kita diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika lan negara lan wilayah liyane.Perusahaan kita duwe sawetara agen distribusi ing pasar domestik, uga nyedhiyakake bagean kualitas kanggo pemutus merek domestik.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushDeskripsi Produk
Handan ZhongYe wis dadi manufaktur lan eksportir utama China kanggo alat pemutus hidrolik wiwit diwiwiti, kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngunjungi web kita: www.hdzyjx.com , Produk kita kalebu: Hydraulic Breaker Hammer, Chisel, Frame, Piston, Kepala ngarep lan sirah mburi, Inner lan njaba grumbulan, Diaphragm (membrane), Nitrogen daya kit, Reversing Valve, Rod pin lan liyane spare parts.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushFitur & Keuntungan
1. Bahan mentahan sing dipilih - baja tahan tahan tugas abot sing berkualitas tinggi
2. Sistem hidrolik-gas, nambah stabilitas
3. Bagian nyandhang kualitas dhuwur lan tahan lama
4. fasilitas produksi majeng
5. Energi dhuwur lan frekuensi impact (kinerja dhuwur)
6. Unit hydraulic optimized kinerja dhuwur
7. Low pangopènan, kurang risak, dawa nggunakake urip
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushKontrol kualitas
Pahat palu pemutus hidrolik lan suku cadang liyane bakal dipriksa kanthi ketat dening staf kualitas profesional sadurunge dikirim.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushPacking & Pengiriman
Paket: packing standar utawa minangka request customer
Pangiriman: 1. Wektu pangiriman: Biasane 10-30ays sawise mbayar mudhun.
2. Kita bisa ngatur transportasi segara utawa udhara miturut panyuwunan saka plabuhan China.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushAplikasi & Konstruksi
Perusahaan kita duwe manajemen kualitas sing ketat, priksa manawa palu muter kinerja sing langgeng, kanthi daya pukulan sing unggul, regane dhuwit sing apik, kanthi teknologi canggih, kanggo nyukupi syarat adat.Perusahaan ngasilake palu saka jinis cilik nganti gedhe, kanthi seri sugih, model lengkap.Pethel cocok kanggo bangunan perisakan, dalan rusak, pertambangan, rock rusak lan panggonan construction liyane.
Furukawa Hb20g Hb30g Hb40g Hydraulic Breaker Piston Rod Pin BushKenapa ZHONGYE
"Kualitas Tinggi, Rega Kompetitif, Layanan sing Ditimbang" minangka pedoman kita, Milih pemasok sampeyan, sampeyan bakal entuk luwih saka sing sampeyan bayar.

Kualitas produk sing apik banget
Re: Sampel gratis bisa diatur kanggo sampeyan, sampeyan bisa nyekseni lan menehi kesaksian dhewe.
Rega sing kompetitif
Re: Rega kita apik lan kompetitif, Muga-muga kita bisa kerja sama kanggo bisnis jangka panjang!
Wangsulan pas wektune lan profesional kanggo pitakon sampeyan
Re: Biasane kita bakal mangsuli sampeyan liwat email ing 5-8 jam, considering prabédan wektu, 24 jam cukup!
wektu pangiriman cendhak
Re: Umumé, wektu pangiriman kita ing 30 dina.

Mangga ninggalake pesen kanggo wol rock sing sampeyan butuhake, kita bakal mangsuli sampeyan kanthi cepet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita